KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntöm honlapomon!


Elsősorban azokat a szülőket szólítom meg, akik éppen fontolgatják, vagy már úgy döntöttek, hogy igénybe veszik magántanári szolgáltatásaimat, és gyermekeik idegen nyelvi képzését illetően élni kívánnak az általam kidolgozott kurzusprogramok adta lehetőségekkel.

A mindennapok során gyakorta kérdeznek a nyelvtanulás rejtélyei és sikerességének kulcsa felől, azonban egy-egy személyes beszélgetés nem adja meg azt a keretet sem időben, sem egyéb más körülményben, hogy az egész folyamatot átláthatóbbá, érthetőbbé tegyem az engem kérdezők számára, így megragadom az alkalmat, hogy honlapomon keresztül megosszam nézeteimet és véleményeimet, amelyek a sokéves magántanári munkám során szerzett tapasztalatoknak és elért sikereknek köszönhetően alakultak ki bennem. Továbbá igyekszek rávilágítani az idegennyelv-oktatással és -tanulással kapcsolatos számos olyan körülményre, amely segíthet kiigazodni a sokak számára átláthatatlan labirintusnak tűnő nyelvtanulási folyamaton. Azokat a területeket érintem, amelyek általában érdeklik, foglalkoztatják a hozzám fordulókat, valamint kitérek olyanokra is, amelyek ismertetésével úgy gondolom, gyarapíthatom azon nyelvtanulók számát, akik valódi sikert érnek el tanulmányaikban.

Minden itt megfogalmazott és közreadott nézetem és véleményem a saját nyelvtanulási, valamint a két évtizedes módszertani fejlesztéssel egybekötött nyelvoktatási tapasztalataimra és annak eredményeire, a nyelvoktatási piacon végbemenő változások folyamatos nyomon követésére, saját tanulóim révén szerzett közvetlen és közvetett tapasztalataimra, a hosszabb-rövidebb külföldi tartózkodások ideje alatt szerzett tapasztalataimra, külföldön élő kitelepült magyarokkal, valamint Magyarországon élő idegen ajkúakkal fenntartott kapcsolataimra épülnek.

Hiszem, hogy bár részben szakmai, de mégis közérthetően megfogalmazott tájékoztatásommal hozzájárulhatok ahhoz, hogy objektívebb látószögből, tényekre alapozva döntésképes állapotba kerüljön, amikor nyelvi szolgáltatót választ, valamint növeljem helyes ítélőképességét, amikor bármilyen idegen nyelvi oktatásról és annak eredményességéről tudomást szerez.

Informatív jellegű honlapommal Önt igyekszem szolgálni abban, hogy egy sikeres idegennyelv-elsajátításhoz vezető utat megismerjen. Elsődleges tájékozódásként tehát, ajánlom figyelmébe az itt leírtakat, és amennyiben azonosulni tud az idegennyelv-oktatásról kialakult nézeteimmel, illetve nyelvtanítási módszeremmel, és úgy dönt, hogy ennek fényében szeretné igénybe venni szolgáltatásaimat, kérem, forduljon hozzám bizalommal!


A legjobb tudásom szerint készségesen állok rendelkezésére!

 

Szívélyes üdvözlettel:

B. Nagy Anita
magántanár, idegennyelvi tréner
módszertani fejlesztő, fordító és tolmács