ELŐJEGYZÉS

Bizonyára sok szülő egyetért velem abban, hogy minőségi, használható nyelvtudás megszerzése időben történő tervezéssel kezdődik.

Az INTELLECT Kurzusprogramok keretén belül meghirdetett nyelvi képzések nemcsak a tanár és a tanuló, de a tanár és a szülők között is több éves együttműködést kívánnak meg. A megfelelő kezdési idő kiemelt fontosságú, mivel a kurzusprogramok úgy lettek kidolgozva, hogy a tanulók ne túl korán, de ne is túl későn kezdjék el az idegen nyelvi képzést ahhoz, hogy a legmegfelelőbb időben, azaz megfelelő értelmi érettség mellett még érettségi/felvételi előtt megszerezzék a kívánt nyelvi kompetenciaszintnek megfelelő idegen nyelvi ismereteiket.

Azoknak a szülőknek, akik gyermekeik idegen nyelvi képzését az INTELLECT Kurzusprogramok keretén belül képzelik el, de a gyermekeik még nem érték el a meghirdetett korhatárt, lehetőséget biztosítok gyermekeik előjegyzésbe vételére, melyet elsősorban 5. és 6. osztályos tanulók részére ajánlok.

Egy személyes találkozás keretén belül az előjegyzésbe vétel alkalmával a szülőknek lehetősége van megismerni az INTELLECT Kurzusprogramok részletes tematikáját, valamint az oktatási feltételeket.

Az előre megtervezett kezdési idő közeledtével a megadott elérhetőségen emlékeztetőt küldök a szülőknek a kurzusprogram pontos kezdési időpontját illetően. A kurzusprogramok indulásakor az előjegyzésbe vett gyermekek a felvételnél előnyt élveznek.

Az előjegyzésbe vételre időpont-egyeztetést követően az oktatás helyszínén kerül sor, melyhez a szülő(k) és a gyermek(ek) együttes jelenléte szükséges.

Kérem, hogy megkeresés előtt az oktatás jellegét illetően tájékozódjanak informatív jellegű honlapomról!

 

Keressenek bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!